Image

 

Japanse Autospecialist

 


Autobedrijf Zuithof is naast dealer van Subaru ook Japanse Autospecialist, met merken zoals Toyota, Suzuki en Daihatsu. Dankzij meer dan 50 jaar ervaring in de autobranche mag u als klant altijd rekenen op een uitstekende service, zowel voor aanschaf van uw auto als het nodige onderhoud.

Deze Japanse merken zijn een merk met veel trouwe rijders. Niet verrassend, want de vaak eigenzinnige auto's bieden veel mobiliteit, gebruiksgemak en rijplezier tegen aantrekkelijke prijzen. Autobedrijf Zuithof biedt leuke jong gebruikte Japanse modellen aan tegen gunstige prijzen. Bijvoorbeeld de Vitara, Swift en zelfs de nu uitverkochte nieuwe Jimny!

Onze inkoop, uw voordeel!

Als specialist bieden wij u een uniek aanbod in jong gebruikte demo modellen en occasions tegen aantrekkelijke prijzen!  Door onze jarenlange ervaring en connecties in geheel Europa hebben wij de unieke mogelijkheid rechtstreeks demo modellen in te kopen en aan te bieden tegen zeer gunstige voorwaarden!  Bijvoorbeeld de Suzuki Swift Select Hybrid. Deze auto’s zijn slechts twee maanden oud! Een nieuwe auto voor een ingereden prijs, met een voordeel van ruim € 2.500,- Deze Suzuki Swift Select Hybrids zijn zeer compleet uitgerust met onder meer achteruitrijcamera, stoelverwarming, Apple CarPlay en een Full Map navigatiesysteem. Deze auto's zijn nu uit voorraad leverbaar, ook als automaat. Let wel: de voorraad is beperkt; op is écht op.

Autobedrijf Zuithof nodigt u uit om de showroom te bezoeken voor de beste deal op deze aantrekkelijke Suzuki’s en Toyota's. Vraag ook naar de diverse mogelijkheden voor Private lease!

Sterk in onderhoud

Autobedrijf Zuithof is als Japanse autospecialist ook sterk in het onderhoud van deze merken. Ook hiervoor bent u dan ook aan het juiste adres voor betrouwbaar onderhoud of reparaties. Denk bijvoorbeeld eens aan een winterbeurt om veilig de komende wintermaanden in te gaan.

 

Uw Japanse Autospecialist

suzuki.jpg