Subaru XV

Exterieur Design
Gecombineerd met een stijlvol stadsontwerp, ruige looks en nieuwe mogelijkheden die u enthousiast maken, is de Subaru XV de inspiratie om het leven te leiden waar u van droomt. Of het nu gaat om een avondje uit in de stad of een last-minute weekendje weg, met de Subaru XV kunt u alle dingen doen waar u van houdt, in stijl en comfortabel. Elke dag kan en zou een vreugdevol avontuur moeten zijn.

 

Facelifted voorkant
De Subaru XV kreeg recent een facelift. De compacte crossover heeft een gewijzigde voorzijde die zorgt voor een nog stoerdere uitstraling.
Zo werd de voorbumper opnieuw ontworpen, voorzien van een groter zwart kunststof deel, een nieuwe skidplate en L-vormige zilvergrijze inzetstukken.

 

gqUPQPfBJtUDwL2GUOiMYE06KGVLyNGfQ9p5X9J3.jpg

Interieur Design
Wanneer u de deuren van de Subaru XV opent, merkt u meteen zijn verfijnde en sportieve styling. Comfortabeler dan ooit tevoren bieden de voorgevormde zitplaatsen een comfortabele en aangename ervaring voor u en uw passagiers, zelfs tijdens lange ritten.


Blijf verbonden waar u ook gaat
Geniet onderweg veilig van het gemak van smartphoneconnectiviteit met apps zoals Apple CarPlay*1 en Android Auto*2. Ontworpen met zowel geavanceerde functionaliteit als gebruiksgemak in gedachten, biedt de Subaru XV u de nieuwste infotainmentfuncties en een intuïtieve bediening. In combinatie met comfortabele voorstoelen die een natuurlijke rijhouding bevorderen, voelt u zich meteen thuis, hoe ver u ook gaat.
 

S/I Drive
Op basis van uw rijstijl kan Subaru Intelligent Drive (SI-DRIVE) de motorrespons aanpassen om u in vrijwel elk scenario onmiddellijk vermogen en wendbaarheid te geven wanneer u daar behoefte aan heeft.


 

5ZfXyUdZS90UpfS9PG6sgOURY2ap15LHdrbzkNGa.png

Uw veiligheid, onze prioriteit.
Wanneer uw auto u gemoedsrust geeft, wordt het leven aangenamer. Daarom staat veiligheid bij Subaru voorop. Subaru, met basis in de vliegtuigbouw, zet zijn ‘mensen eerst’-beleid voort door zijn reeds 50 jaar lang doorontwikkelde geavanceerde veiligheidskenmerken aan te passen, te testen en opnieuw te testen.

Een extra paar ogen op de weg
EyeSight, Subaru’s geavanceerde rijhulpsysteem, werkt als een extra paar ogen op de weg, gebruikmakend van twee stereocamera’s met een uitstekende beeldherkenning - bijna net zo goed als het menselijk oog - die de omgeving voor de auto in de gaten houden. Bij het waarnemen van mogelijk gevaar, zoals voertuigen, motorfietsen, fietsen en voetgangers, waarschuwt EyeSight de bestuurder en remt indien nodig, waardoor u met nog meer vertrouwen en gemoedsrust kan rijden.
 

MOJkwMgvn5rATqFm7RpSeGbjkZxA3xfDvxCfde6q.png

Subaru's nieuw krachtbron
De nieuwe generatie Subaru e-BOXER combineert de Subaru BOXER-benzinemotor met een elektromotor en zorgt zowel voor sportief rijden als voor een stille en comfortabele cabine zonder ongewenste geluiden en trillingen, zelfs op ruige ondergrond.


Lineartronic + Active Torque AWD
De Lineartronic automatische transmissie past zich aan elke verhouding in zijn bereik aan voor soepele en traploze versnellingswisselingen. De motor wordt zo in zijn meest efficiënte bereik gehouden voor betere rijprestaties, soepele acceleratie en een lager brandstofverbruik. Het komt met Subaru’s Active Torque Split AWD-systeem dat het koppel optimaal verdeelt tussen voor- en achteras. De verdeling past zich real-time aan aan de beschikbare hoeveelheid grip.


Symmetrical All-Wheel Drive
De symmetrische vierwielaandrijving van Subaru verdeelt de aandrijfkrachten over alle wielen voor een betere tractie op natte en gladde wegen. Het systeem ligt in een horizontaal symmetrisch vlak, wat een uitgebalanceerd en laag zwaartepunt oplevert voor een stabielere en veiligere rit, ongeacht de ondergrond.

 

René Zuithof-

René Zuithof

Jarno Zuithof-

Jarno Zuithof

Coen Bernds-

Coen Bernds