Subaru Outback

Exterieur Design
Maak kennis met de Outback. Ontdek echt rijplezier via een gloednieuw, sterk design dat u overal comfortabel en met gemoedsrust heenbrengt.
26 jaar nadat de eerste generatie Outback werd voorgesteld, is de zesde generatie van de Outback het nieuwste model dat wordt geproduceerd op het Subaru Global Platform. Dat platform zorgt voor extra voordelen op het gebied van veiligheid en efficiëntie. Voor het eerst is een extra stoere versie van de Outback leverbaar. Hij heet Field en ziet er met zijn zwarte details net wat sportiever uit.
 

SvGsCDEDPPioR9g2wQNrO59qQGXJje0AulQvyIlL.jpg

Interieur Design
Het ruime en comfortabele interieur biedt zowel voor- als achterin meer ruimte, en is voorzien van innovatieve functies die alle passagiers plezieren, ook tijdens lange reizen.

Het grote 11,6-inch touchscreen maakt een intuïtieve, smartphone-achtige bediening van audio en andere handige functies mogelijk. Tevens wordt een breed scala aan infotainmentfuncties zoals Apple CarPlay en Android Auto ondersteund.

De bredere kofferbakopening en de verbrede laadruimte maken het laden van grote voorwerpen nog makkelijker. Bekleed met vuilafstotende materialen, is het eenvoudiger om van elke buitenactiviteit te genieten terwijl de bagageruimte netjes blijft. Geniet van gemakkelijke handsfree toegang tot de laadruimte, zelfs met beide handen vol.

nswjJkEpOdaf3YmD0aLEWi0IYWcDX2IcVsIA3QnY.jpg

Uw veiligheid, onze prioriteit.
Bij Subaru komt veiligheid op de eerste plaats. Daarom heeft Subaru zijn geavanceerde veiligheidsvoorzieningen al meer dan 50 jaar verfijnd, getest en opnieuw getest. Subaru zet zijn ’people first’-beleid voort door de all-around veiligheid te verbeteren met het oog op een ongevalvrije toekomst.

Een extra paar ogen op de weg
EyeSight, Subaru’s geavanceerde rijhulpsysteem, werkt als een extra paar ogen op de weg, gebruikmakend van twee stereocamera’s met een uitstekende beeldherkenning - bijna net zo goed als het menselijk oog - die de omgeving voor de auto in de gaten houden. Bij het waarnemen van mogelijk gevaar, zoals voertuigen, motorfietsen, fietsen en voetgangers, waarschuwt EyeSight  de bestuurder en remt indien nodig, waardoor u met nog meer vertrouwen en gemoedsrust kan rijden.

hDjdKTEdheYz2XIRLXF9ItSkMWq1Gv9b8CWf633o.png

Het hart van elke Subaru
De kerntechnologieën van Subaru bieden elke Subaru de prestaties, het comfort, de veiligheid en de betrouwbaarheid die iedere passagier plezier en gemoedsrust bezorgen.
Subaru kiest al meer dan 50 jaar voor de BOXER-motor vanwege de vele voordelen ten opzichte van andere motortypen. De zuigers zijn duurzaam en betrouwbaar en bewegen horizontaal naar elkaar toe, wat zorgt voor stabiliteit en minimale trillingen.

Lineartronic + Active Torque AWD
De Lineartronic past zich aan elke verhouding in zijn bereik aan voor soepele en traploze versnellingswisselingen die de motor in zijn meest efficiënte bereik houden voor doeltreffende rijprestaties, soepele acceleratie en een lager brandstofverbruik. Het komt gepaard met Subaru’s Active Torque Split AWD-systeem. Het standaardkoppel is van voren naar achteren goed gebalanceerd en past zich in real-time aan aan de beschikbare hoeveelheid grip.

Symmetrical All-Wheel Drive
Het Symmetrical AWD van Subaru verdeelt de aandrijfkrachten naar alle wielen voor een betere tractie op natte en gladde wegen. Door in een horizontaal symmetrisch vlak te liggen, heeft dit systeem een uitgebalanceerd en laag zwaartepunt voor een stabielere en veiligere rit.
 

vWV1zOYHP1z2XjJdgOTSbvWosRBvOnSGR0FwKcoh.webp
René Zuithof-

René Zuithof

Coen Zuithof-

Coen Zuithof

Jarno Zuithof-

Jarno Zuithof