Subaru Forester

Exterieur Design
De Forester biedt comfort, veiligheid en veelzijdigheid om u bij te staan tijdens al uw dagelijkse avonturen – en moedigt hij u aan om er steeds weer op uit te trekken. Zijn stevige, compacte carrosserie biedt optimale bescherming en is ruim en comfortabel binnenin. De Forester geeft u en uw passagiers de gemoedsrust die van van elke rit een comfortabele rit maakt. 
 

T07yrBpvuWXIEzUowdhSYWaJUBNo1dP5Wio8mSXn.jpg

Gedurfd en stijlvol
De vernieuwde bi-functionele LED-koplampen met automatische hoogteregeling en actieve bochtenverlichting vloeien automatisch over in de stoere zeshoekige grille. Samen met de verhoogde mistlampen vertegenwoordigen ze een kracht uitstralende strakke en solide look van de Forester.


Nieuwe velgen en kleuren
Ga nieuwe uitdagingen aan. Ontdek het buitenleven. Doe alle dingen die u altijd al wilde doen. Het is gemakkelijk met de stoere en krachtige look van de Forester die uw verlangen naar avontuur triggert. Geniet nu van stijlvolle 18-inch velgen en een volledig nieuwe kleur: Cascade Green Silica.


Interieur Design
De Forester biedt comfort aan iedere passagier, op elke plek. Het gemak begint al voor het instappen, omdat de deuropeningen speciaal zijn ontworpen om het in- en uitstappen voor iedereen makkelijk te maken. Eenmaal binnen zult u het ruime interieur opmerken, met handige voorzieningen zoals opbergzakjes achter de voorstoelen en een ventilatiesysteem voor de achterpassagiers. Tijdens het rijden wordt in de cabine ongewenst lawaai en trillingen van de weg verminderd, zodat iedereen comfotabel onderweg is.
 

TfFTKRZJd3q5T2BzsDblmwzV3xhcT38dFrZoVuFJ.jpg

Blijf verbonden, waar u ook gaat
Geniet onderweg veilig van het gemak van smartphoneconnectiviteit met apps zoals Apple CarPlay en Android Auto. Ontworpen met zowel geavanceerde functionaliteit als gebruiksgemak in gedachten, biedt de Forester u de nieuwste infotainmentfuncties en intuïtieve bedieningselementen. In combinatie met comfortabele stoelen die een natuurlijke rijhouding bevorderen, voelt u zich meteen thuis, hoe ver u ook gaat.

Veel ruimte voor al uw herinneringen
Veel ruimte voor al uw herrineringen: Een grotere laadruimte, een gebruiksvriendelijkere achterklep en laadlicht zijn slechts enkele zaken die de Forester tot de meest veelzijdige en handigste Forester tot nu toe maken. De Forester ondersteunt de meest actieve levensstijl en staat klaar om u te helpen bij alles te doen wat u graag doet. Hij maakt elk avontuur zinvoller.
 

k91LXMho8iuSP9e7L2ytR5twsRc5J9efnKP3GNZJ.jpg

Uw veiligheid, onze prioriteit.
Wanneer uw auto u gemoedsrust geeft, wordt het leven aangenamer. Daarom staat veiligheid bij Subaru voorop. Subaru, met wortels in de vliegtuigbouw, zet zijn ‘mensen eerst’-beleid voort door zijn reeds 50 jaar lang doorontwikkelde geavanceerde veiligheidskenmerken aan te passen, te testen en opnieuw te testen.

eqYC29m7rF3i6qaqR5zFcewZbcCzOL8aiADRIB45.png

Het hart van elke Subaru
Met Subaru’s kerntechnologie onderscheidt het merk zich en krijgt u het unieke rijgevoel dat u alleen in een Subaru kunt vinden. Via deze kernsystemen leven Subaru-voertuigen hun normen qua prestaties, comfort, veiligheid en betrouwbaarheid na en wordt de beloften gehouden om alle passagiers plezier en gemoedsrust te bieden.

Subaru's vooruitstrevende krachtbron
De Subaru e-BOXER combineert de specifieke 2.0-liter directe injectie Subaru BOXER-benzinemotor met een elektromotor en past de vermogensverdeling aan de rijomstandigheden aan voor stille, soepele, efficiënte en krachtige rij-ervaringen. Bovendien vormt de lay-out in lengterichting centraal doorheen het voertuig een aanvulling op de motor met laag zwaartepunt en de inherent goed uitgebalanceerde symmetrische AWD voor een betere gewichtsverdeling voor en achter, en een betere stabiliteit.
 

0ZriDKVkK4Af3LY3U4RObSOdgknEAPXKeEcmw3KR.png

Lineartronic + Active Torque AWD
De Lineartronic automatische transmissie past zich aan elke verhouding in zijn bereik aan voor soepele en traploze versnellingswisselingen. De motor wordt zo in zijn meest efficiënte bereik gehouden voor betere rijprestaties, soepele acceleratie en een lager brandstofverbruik. Het komt met Subaru’s Active Torque Split AWD-systeem dat het koppel optimaal verdeelt tussen voor- en achteras. De verdeling past zich real-time aan aan de beschikbare hoeveelheid grip.

Symmetrical All-Wheel-Drive
De symmetrische vierwielaandrijving van Subaru verdeelt de aandrijfkrachten over alle wielen voor een betere tractie op natte en gladde wegen. Het systeem ligt in een horizontaal symmetrisch vlak, wat een uitgebalanceerd en laag zwaartepunt oplevert voor een stabielere en veiligere rit, ongeacht de ondergrond.
 

Coen Bernds-

Coen Bernds

Jarno Zuithof-

Jarno Zuithof

René Zuithof-

René Zuithof