Subaru Crosstrek

qM8k4Q8OyW5i8ghDH6v6auncYuo5mVyBkQ1xv0pP.webp


Exterieur Design

Maak kennis met de nieuwe Crosstrek - de perfecte metgezel voor zorgeloze stedentrips en buitenactiviteiten. Met de Crosstrek wordt elk avontuur nog leuker. Zijn opvallende en dynamische design met robuuste carrosserie en opvallende spatborden brengt u steeds in een positieve stemming.


Ontworpen voor plezier. Gemaakt voor actie.

De nieuwe Crosstrek maakt elke rit door de stad en elk avontuur in de wildernis nog spannender. Zijn opvallende, dynamische design met een krachtige voorkant en overhangende vleugels is een lust voor het oog. Uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologieën van Subaru geeft de Crosstrek een geruststellend gevoel en zijn uitzonderlijke rijdynamiek biedt onbeperkt comfort tijdens alledaagse ritten, maar ook off-road.
 

pzVKpfA2LkkYfeXholesx0fBW5LTJYZntaEekMPM.jpg

Uitzonderlijke terreincapaciteiten

De Subaru Crosstrek is een auto voor mensen met passie. Zijn vermogen om met succes op onverharde wegen te rijden, betekent dat u het leven zonder grenzen kunt ervaren. Waar u ook rijdt, geniet van ultiem comfort en vrijheid. Verken nieuwe grenzen en haal nog meer uit het leven.


Past bij elk avontuur

Spullen ingeladen en op naar uw favoriete hobby's. Ondanks zijn speelse uiterlijk biedt de nieuwe Crosstrek een veelzijdige, gemakkelijk in te klappen bagageruimte. Praktische bagagehaken aan beide zijden maken het gemakkelijker om lading vast te zetten en helpen om kleine spullen netjes op te bergen.

USs2Y6pLvQp6ZeqYv1qfvjjezbQB9itKnqeJnAJo.webp
fl9VfKmOCFPbZPStW1j3vPrdPFuRDhXWRCpSH9xr.webp

Interieur Design

Het comfortabele en functionele interieur van de Crosstrek biedt stevige ondersteuning en ongeëvenaard comfort. Of u in de stad rijd, op het platteland of avontuurlijke wegen, de Crosstrek biedt steeds een plezierige rijervaring. Kleine spullen kunnen handig worden opgeborgen in het ruime vak in de middenconsole, terwijl het geavanceerde infotainmentsysteem u vermaakt en verbonden houdt tijdens uw reis.
 

Functioneel en aangenaam rijden

In de nieuwe Crosstrek ontdekt u een plek waar u en uw medereizigers samen kunnen genieten. De voorstoelen bieden stevige ondersteuning en ongeëvenaard comfort. Superieure trillingsdemping vermindert ongewenst geluid binnenin, zodat alle passagiers zich veilig en comfortabel voelen, zelfs op lange reizen.
 

Geen avontuur is te groot

Met de nieuwe Crosstrek voelt elke reis als een aangename trip. De Symmetrical AWD vierwielaandrijving en de geoptimaliseerde rijdynamiek maken van het rijden in de Crosstrek een veilige en plezierige ervaring voor iedereen. Bovendien kunt u er zeker van zijn dat het X-Mode vierwielaandrijvingsassistentiesysteem voorkomt dat u vast komt te zitten in zand, sneeuw of modder.
 

Blijf verbonden

Blijf ten allen tijden in contact, dankzij het volledig nieuwe media-entertainmentsysteem met een 11,6-inch touchscreen display. Met de draadloze verbinding van Apple CarPlay en Android Auto hoeft u nooit nog een moment te missen. En door middel van stembediening zorgt u ervoor dat u altijd verbonden blijft, waar u ook bent, op een veilige manier.

 

dj5ULjLj1SDuvbOg0sHF6hjNi0MAC4VSQGZns6hb.webp
dC3TDS4PTuRf3LO8FULktMDuhzylxCPSs6lCs7fn.webp

Uw veiligheid, onze prioriteit

Op het gebied van veiligheid gaat Subaru tot het uiterste door geavanceerde veiligheidssystemen al meer dan vijftig jaar lang te testen en opnieuw te testen. CROSSTREK beschikt over een volledige reeks innovatieve systemen voor het voorkomen en vermijden van botsingen, zoals onze innovatieve SUBARU EyeSight die nu nog beter is geworden om u en uw passagiers te beschermen. Dankzij onze all-around veiligheid komen we dichter bij een ongevalvrije toekomst.
 

Veiligheid rondom en diepgaand

De Crosstrek is voorzien van de EyeSight technologie, die toezicht houdt op het verkeer voor de auto, cruisecontrol optimaliseert en u waarschuwt wanneer u buiten uw rijstrook slingert. De automatische Pre-Collision Braking-functie kan volledige remkracht uitoefenen en u in noodsituaties volledig tot stilstand brengen. Geavanceerde adaptieve cruisecontrol kan een deel van de stress van het rijden wegnemen door te helpen bij het sturen, remmen en gas geven, zowel in het dagelijkse verkeer als tijdens lange ritten.
 

Ontdek het onbekende

Het AWD systeem is voor Subaru van fundamenteel belang om veilig te kunnen rijden. Bovendien bieden X-MODE en de verbeterde X-MODE ongeziene prestaties op ruwe wegen die alle verwachtingen overtreffen.

qEuHO4qqReAJ07yBxquZzlD0vmiVG2u1SyyA9xtS.png
jCXL214A2jQ4WSSp8Vxp9FIiHLHudMnQsVFpd4iR.png

Ruimte voor al uw hobby's

Een grote bagageruimte, een gebruiksvriendelijkere koffer en een bagagedekscherm zijn slechts enkele van de dingen die de Crosstrek een veelzijdige en handige metgezel maken.

Panoramisch dak met sluitbare klep

Een panoramisch dak draagt bij aan het weidse gevoel van ruimte. De handige sluitingsklep kunnen schittering en warmte van direct zonlicht blokkeren. Afgestemd op uw noden

Elektrisch verstelbaar interieur

Met een druk op de knop kunt u uw zetel volledig naar uw lichaam aanpassen. Zo voelt elke rit als thuiskomen. En vanaf nu kunnen ook uw medereizigers van dezelfde luxe genieten.

RENÉ ZUITHOF-

RENÉ ZUITHOF

JARNO ZUITHOF-

JARNO ZUITHOF

COEN ZUITHOF-

COEN ZUITHOF