Autobedrijf Zuithof

Uw Subaru dealer!

Subaru Forester E-Explore.webp

Forester X-Explore

De Forester X-Explore is een echte SUV. Hij is voorzien van Subaru’s nieuwste hybride-techniek, permanente vierwielaandrijving en een automatische transmissie. Standaard. Zoals hij ook lederen bekleding, schuifdak en heel veel andere comfortverhogende zaken heeft. En hij mag zich de veiligste auto in zijn klasse noemen. Meer weten? Bijvoorbeeld over zijn trekgewicht van 1.870 kg, of riante interieur? Maak dan kennis met de Forester X-Explore bij een dealer bij u in de buurt.

Subaru Outback X-Explore.webp

Outback X-Explore

De Subaru Outback is misschien wel de meest verrassende auto op de markt. Hij is groot, luxueus en comfortabel, net als een stationwagon, hij beschikt met zijn permanente vierwielaandrijving, hoge trekgewicht en riante bodemvrijheid over de gebruiksmogelijkheden van een SUV. Voor wie regelmatig naar de wintersport gaat of graag in de winter met de auto er op uit trekt: stuurwielverwarming, automatische klimaatcontrole en stoelverwarming op de achterbank zijn standaard. En met zijn automatische transmissie en adaptieve cruise control loodst hij u comfortabel en veilig door de wekelijkse ochtend- en avondspits. De Outback is op alles voorbereid.

Subaru XV E-Explore.webp

Subaru XV X-Explore

De Subaru XV X-Explore is een ruime en betaalbare SUV met de nieuwste hybride-techniek. Hij is standaard voorzien van lederen bekleding, schuifdak, permanente vierwielaandrijving en een automatische transmissie. Nog meer goed nieuws? Hij behoort tot de veiligste en grootste SUV’s in zijn klasse. Dus op zoek naar een ruime en veilige SUV? Test de Subaru XV X-Explore bij een dealer bij u in de buurt.